Tlf.: 20 93 89 38

Læs anbefalinger her

Murerarbejde i Vejle, KOLDING & fredericia

Hos Østjydsk Boligrenovering varetager vi alt murerarbejde med stor kompetence. Vi udfører bl.a.:

​​

  • Alt murerarbejde af huse
  • Effektiv boligrenovering mod fugt i kældre
  • Badeværelser
  • Flise og klinkearbejde
  • Facadearbejde som vandskuring, finpudsning og filsning
  • Tagarbejde
  • Vandskuring og skarpe hjørner

Østjydsk boligrenovering renoverer ældre byggeri. Vi har megen erfaring med at udføre mindre og større renoveringer for kunder. Ved renovering skal man altid tænke på mere isolering ind i renoveringen end det oprindelige.​

En gang var det væsentligt at isolere indendørs på vægge. Videnskaben er nu kommet frem til at isolering af facaden udefra, kaldet facadeisolering, er mere gavnlig og effektiv for at undgå kuldebroer på skillevægge og sokkel. Ved dette valg får huset ny facade. Anvendes denne form for facadeisolering, undgår man desuden kuldebro inde i husgulvet.

Vi har eget stillads, der kan dække et stort parcelhus i to plan med et bredt murestillads. Tilbudsprisen holdes nede, da stilladslejen udelukkes, på vores stillads, når vi udfører murerarbejdet.​

Klinkegulve

Man skal tænke sig om i valget af nye klinker. Klinken skal holde i lang tid, det er derfor vigtigt at vælge en klinke der består af samme materiale igennem hele klinken. Så undgår man synlige mærker ved brud eller anden slitage.

Kontakt os


Kontakt din murer omkring murerarbejde, renovering og reparation i Vejle, Kolding, Fredericia og omegn.

Vi har altid gode tilbudspriser, så kontakt os endelig via vores kontaktformular eller ring til os på telefon 20 93 89 38.

Vurderet 4,9 / 5 stjerner på baggrund af 3 anmeldelser på Håndværker.dk

​Østjydsk Boligrenovering 

v/Svend Nielsen

CVR: 14949089​