Tlf.: 20 93 89 38

Læs anbefalinger her

Tagrenovering og tagrender

Østjydsk Boligrenovering har mange års erfaring med tagrenovering og opsætning af tagrender. Vi har mere end 20 års erfaring med bolig- og tagrenoveringer, så du kan trygt vælge os til din renoveringsopgave! Vi udfører tagrenovering og opsætning af tagrender i Vejle og omegn for private husstande, boligforeninger, virksomheder og offentlige institutioner.

Kontakt os og hør mere om tagrenovering og tagrender på telefon 20 93 89 38 eller via mail på boligrenovering@gmail.com.

Tagrenovering

Med en tagrenovering kan du forlænge tagets levetid med op til 20 år. Mange gange behøver man ikke et helt nyt tag, når taget begynder at se trist ud og synge på sidste vers. Man kan ofte forlænge levetiden med en tagrenovering. Vi er eksperter i tagrenovering og vi kommer gerne ud og tager et kig på dit tag og kommer med vores anbefalinger til den bedste løsning.

Tagrender

Tagrender skal som alt andet på et hus løbende renoveres eller udskiftes. Vi kan levere og montere tagrender i forskellige materialer og typer, så du får den helt rigtige tagrende til dit hus eller din bygning.

Uforpligtende tilbud på tagrenovering og tagrender

Kontakt Østjydsk Boligrenovering i dag og få et uforpligtende tilbud på tagrenovering og tagrender i Vejle og omegn. Ring til os på telefon 20 93 89 38 eller send en kort beskrivelse af din opgave i en mail til boligrenovering@gmail.com.

Vurderet 4,9 / 5 stjerner på baggrund af 3 anmeldelser på Håndværker.dk

​Østjydsk Boligrenovering 

v/Svend Nielsen

CVR: 14949089​