Tlf.: 20 93 89 38

Læs anbefalinger her

Isolering i Vejle og resten af trekant-området

Isolering af boligen

​Få isoleret boligen og spar mange penge på varmeregningen. Mange ældre huse har meget lidt isolering, hvilket gør at varmen nemt kan trænge ud gennem huset, der er derfor mange penge at spare på at få isoleret huset. Vi er eksperter i at isolere huse og bygninger. Vi tilbyder isolering i Vejle, Kolding og resten af Trekantsområdet.

Kontakt os i dag og få et godt tilbud på isolering i Vejle og Trekantsområdet. Ring på telefon 20 93 89 38!

Vores anbefalinger til isolering

Vi anbefaler udvendig isolering af boligen med det formål at forbedre boligens isoleringsevne, så man kan spare penge på varmeregningen.

Undersøgelser er kommet frem til, at udvendig isolering er den mest effektive isoleringsmetode. Med udvendig isolering undgår man kuldebroer på skillevægge og sokler. Man skal dog være opmærksom på, at med udvendig isolering får huset en helt ny facade og udseende.

​Termoruder sammen med isolering

For at isoleringen er mest effektiv, så anbefaler vi også, at der monteres energibesparende termoruder i samme omgang som isoleringen foretages. Læs mere om termoruder her

Gode priser på isolering

I Østjydsk Boligrenovering er vi i besiddelse af vores eget stillads, der kan dække et stort 2-plans parcelhus. Det gør, at vi kan udføre isoleringen billigt i forhold til vores konkurrenter.

Få en god pris på isolering

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på isolering af dit hus i Vejle eller Trekantsområdet. Ring på telefon 20 93 89 38 eller send en mail med en beskrivelse af din opgave til boligrenovering@gmail.com.

Dækker hele Trekantsområdet

Vi dækker hele Trekantsområdet, herunder: Vejle, Jelling, Give, Bredsten, Billund, Hedensted, Løsning, Fredericia, Børkop, Kolding, Horsens, Århus, Aarhus, Herning, Ikast, Struer og Silkeborg

Vurderet 4,9 / 5 stjerner på baggrund af 3 anmeldelser på Håndværker.dk

​Østjydsk Boligrenovering 

v/Svend Nielsen

CVR: 14949089​