Tlf.: 20 93 89 38

Læs anbefalinger her

nyt tag - vejle, kolding og fredericia

Hos Østjydsk Boligrenovering i Vejle udfører vi alle former for tagarbejde, hvad enten det er et nyt tag, kvistearbejde eller udskiftning af enkelte tagsten.

​​

Få nyt tag, før det er for sent

​Murværk og trækonstruktioner på et hus kan tage meget skade af vand og kraftigt nedbør og kan i længden blive en omkostningstung affære. Derfor kan et nyt tag være den rigtige løsning.​

Et nyt tag med tagisolering giver store besparelser på varmeregningen og giver et bedre indeklima. Derved kan et nyt tag også skåne miljøet.

Udnyt pladsen på førstesalen

Er det tid til et nyt tag, bør du have med i overvejelserne, hvorvidt spærene skal forøges opad og om isoleringen skal udskiftes til en bedre isoleringsværdi.

​​

Ved at forøge spærene opad, når der lægges nyt tag, er det muligt at skabe mere plads på en allerede eksisterende førstesal eller at skabe rum på en uudnyttet førstesal, så den bliver brugelig til beboelse.

​​

Kontakt os for et nyt tag i Vejle, Kolding og Fredericia

Hør mere om mulighederne omkring et nyt tag eller renovering af det gamle ved at kontakte os på telefon 20 93 89 38 eller udfyld kontaktformularen her på hjemmesiden.

​​

Vi giver altid et uforpligtende tilbud og lægger nyt tag hele året rundt uanset vejrforhold.​

Priseksempel på et nyt tag:

Almindelige længehus på 180 m2: 99.000,00 kr. Denne pris indeholder nedtagning af eksisterende tag og bortkørsel, ligesom nedenstående også er inklusiv:

  • Nye klemlister
  • Nyt undertag
  • Nye lægter
  • Nye betontagsten
  • Nye udluftningshætter
  • Nye tagrender og nedløb

​Hertil kommer så, hvis der er andre ønsker - måske et helt andet tag - så ring og få et tilbud.

Vurderet 4,9 / 5 stjerner på baggrund af 3 anmeldelser på Håndværker.dk

​Østjydsk Boligrenovering 

v/Svend Nielsen

CVR: 14949089​