Tlf.: 20 93 89 38

Læs anbefalinger her

Vi montere termoruder i Vejle & resten af trekantområdet

Boligens varmeforbrug afhænger i stor grad af hvor godt termoruderne isolerer Lavenergiruder er billige termoruder set i forhold til hvilke varme besparelser på isoleringsegenskaber, man opnår i længden efter udskiftningen til to eller trelags-termoruder.

​​

Der findes flere former for energirigtige valgmuligheder så som:

  • Lavenergiruder
  • Lavenergiglas
  • Termoruder med lavenergi
  • Billige termoruder
  • Lavernergitermoruder
  • Termoruder med lyddæmpning
  • Solfilm
  • 3-lags-ruder
  • Varmkant

​​

Energiruder er opbygget med bedre isoleringsegenskaber. I dette glas findes der en meget tynd metalbelægning, der tillader det meste af solens lys at trænge ind i huset, men som reflekterer en del af varmen tilbage i rummet. I afstandsprofilet mellemrummet mellem to lag glas opstår der en kuldebro, og derved isolerer en rude ikke ens på hele glasfladen, men bedst i midterområdet. Store energivinduer isolerer bedre end vinduer som er opdelte dvs. sprossevinduer.

​​

At lukke naturen ind..

Isættelse af store glaspartier i boligen, kan have den effekt på det personlige velvære, at man føler naturen udenfor findes midt i hjemmet, da udsynet til omgivelserne uden for boligen forøges i synet gennem større glaspartier.​

En trelagstermoglas opnår man en høj isoleringsværdi, og undgår kuldestråling.

Vinduernes tilstand har stor betydning for indeklimaet.

Dårligt isolerende ruder skaber et kuldetræk, luft der ligger op af glasruden bliver kraftig afkølet og trækker ned over gulvene, hvilket gør det nødvendigt med en uhensigtsmæssig høj rumtemperatur.

Med energiruder forsvinder kuldetrækket, og rumtemperaturen kan sænkes, og man kan frit placere radiatorer hvor man vil,da den ikke længere behøver at være placeret under vinduerne.​


Varm kant

Energiruder med varm kant er en ny termorude, hvor afstandsprofilen imellem glaslagene er lavet i materiale, der ikke kan overføre kulde som i de ældre termoruder, hvor de gamle termorudes kant, var lavet i aluminium eller stål og dermed kuldeledende.

Med varmkant i energiruderne, vil du reducer kraftigt kondensvandt på indersiden af vinduerne. Varmkants vinduer vil være velegnet til soverum og vådrum.

​​

Ring og få et tilbud gratis Tlf. 20 938 938

Få en god pris på dine termoruder


Tilbudspris ring 20 938 938

Vejle, Jelling, Give, Bredsten, Billund, Hedensted, Løsning, Fredericia, Børkop, kolding, Horsens, Århus, Aarhus,

Herning, Ikast, struer, Silkeborg.

Vurderet 4,9 / 5 stjerner på baggrund af 3 anmeldelser på Håndværker.dk

​Østjydsk Boligrenovering 

v/Svend Nielsen

CVR: 14949089​